2015 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Glamglow Supermud veido kaukė

Spiriu sau į užpakalį už tai, kad apleidau blog'ą ir pabandysiu rašyt.
Paskutiniu metu nėra ūpo visai.  Tai įtikinu save, kad neverta pradėt rašyt, vis tiek vaikas atsikels ir neparašysiu iki galo (bet juk dažniausiai ir neišeina, rašau dvi dienas :) ), tai tingiu, tai dar bala žino kas.
Bet reikia, ania? Nors kartais apniunka mintis, o kam reikia? Man, kažkam? Ar čia bandau save realizuoti kažkaip? Bet iš kitos pusės kokia čia realizacija. Na, bet norisi kartais pasidalint patirtim, tai dar bandysiu neužmest.
Glamglow glamglow. Tikrai buvo girdėtos, bet niekada per daug nesidomėjau. Na, ką tikrai žinojau, kad kaina wow ir, kad pati vargu bau nusipirksiu kada nors gyvenime. Bet man pasisekė. Gavau dovanų visą rinkinį. Rinkinį sudaro: Glamglow Supermud, Youthmud, Thirstymud ir Brightmud eye treatmentas, dovanų pridėtas Powermud.
Lašas istorijos. Glamglow įkurta 2010 m. vyro ir žmonos - Glenn ir Shannon Dellimore. JAV, Kalifornijoj. Priemonės sukurtos ir iš pradžių pradėtos naudot Holivudo pramogų pramonės žvaigždžių. Jos greitai tapo Holivudo karščiausia kosmetikos sensacija.
2011 m, praėjus tik metams po sumanimo, Glamglow buvo galima įsigyti mažmeninėj prekyboj ir praskriejo pasaulyje lyg audra. Su apdovanojimais, tokiais kaip Elle Magazine's International Beauty Award for Best Mask "In The World", Harrods Best Seller Award, Voted Sephora HOT NOW and Winner of the coveted Neiman Marcus Beauty Awards tris metus iš eilės, Glamglow dabar parduodama 54  pasaulio šalyse 6000 parduotuvių.
Bandymas prasidėjo nuo Glamglow Supermud. Taip ir įsivaizdavau, kaip superrrrr valo. Bandžiau skaityti blog'us, užsienio forumų atsiliepimus, nuomonių tikrai daug ir įvairių. Bet lietuvaitės patirtim nesidalina. Per brangu galbūt.
Taigi, tubelėje 10 g stebuklo :) Ant tubelės/dežutės rašo, jog tepti ant švarios odos PLONĄ sluoksnį. Man užteko 4 kartams.  Laikyti 15 - 20 min. Naudoti 2 - 3 kartus į savaitę arba pagal poreikį. Nuplauti šiltu vandeniu. Oficialiam psl. rašo: Išspausti 2 ml kaukės ir tepti tolygiai vienodu sluoksniu pradedant nuo T zonos ir skleisti į šonus. Palikite 5, 10, 15, 20 min ar ilgiau. Nuplauti šiltu vandeniu arba pagalba drėgnos kempinėlės. Užtenka 17 kartų visam veidui arba 1 000 kartų, jei tepsit kaip priemonė tik ant spuogų.
Tepasi lengvai. Konsistencija kaip molio kaukės, kaukėje kažkokie gabaliukai, peržiūrėjus sudėtį, manau, jog tai rutulinio eukalipto (eukaliptus globulus)  smulkintų lapelių dalelės, kurios pasižymi antibakterinėm savybėm.
Kaip ir kitos molio kaukės traukia odą. Bet vardan to, jog kaukė brangi, leidau uždžiūt ant veido :) Tempimas aišku yra. Padariau atradima, kol kaukė ant veido, nekalbėti, nevalgyti ir pan. Kol nedarai jokių grimasų, tol nelabai ir jaučiasi tempimas. :) Naudodavau kartą į savaitę, gi norėjau kuo ilgiau bandyt :) Nuplaudavau tiesiog šiltu vandeniu. Skaniai kvepia lyg mėtom, arbatmedžiu, užsitepus lyg šiek tiek šaldo, bet neilgai. Sudėtyje yra pipirmetės ir eukalipto.
Džiūnant kaukei inkštirai pasidaro matomi, kaip šioj nuotraukoj
glam
foto iš čia
Na, ir blogerės rašo, jog nuplovus kaukę, nusiplauna ir tie išlindę inkštirai. Gal paskutinį kartą ant nosies inkštirų tikrai buvo mažiau... Po kaukės labai švelni oda. Bet turiu pasakyt, jog kaista veidas, skruostai ir kakta buvo paraudę, to prieš tai nebuvau pastebėjusi. Gal kaukė odą pradėjo veikt erzinančiai. Apskritai, puslapiuose, kurie nagrinėja priemones/sudėtis rašo, jog kaukėje daug dirgiklių. Todėl jautriaodėms jos bandyt nė nesiūlyčiau.
Gamintojas apie Supermud. SUPERMUD yra pasaulyje labiausiai moksliškai pažangus purvo valymo gydymas, sukurtas padėti kovoti su įprastom odos problemom.
Matomos poros?
Probleminė oda?
Bėrimai?
Dėmės?
Spuogai?
Inkštirai?
Skustuvo sudirginta oda?
Įaugę plaukai?
Randai?
Ši nuostabi detiksikuojanti purvo kaukė yra fantastiška kovai su įprastom odos problemom - šviesina ir lygina veido odą; sukuria jaunesnę ir dailesnę odos toną; pagerėja elastingumas ir kolagenas; atkemša ir sumažina poras, ir kovoja su nepageidaujamais išbėrimais; mažina paraudimus ir labai pagreitina gijimo procesą.
Supermud gali būti naudojama visam veidui arba tiesiog kaip taškinė priemonė tiesiai ant spuogo. Su Supermud kauke galite pamatyti kaip inkštirai lenda iš porų kaukei džiūstant, suteikia rezultatą net po vieno karto.
Tinka visiems odos tipams.
Apdovanojimai - InStyle "Best Beauty buys 2015".

Ar kartočiau? Ne.
Ar rekomenduočiau? Na, kas nenori išbandyt Glamglow.

.
.















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą