2016 m. sausio 5 d., antradienis

Balance Me Restore and replenish kremas

Tubelę beveik baigiu, kol įspūdžiai švieži, noriu pasidalint jais su skaitytojais.
Istorija prasidėjo 2005 m., kai dvi seserys - Clara ir Rebeka Hopkins - metė savo darbus ir nusprendė leistis į paieškas, kad atrastų harmoniją tarp darbo ir gyvenimo. Priemones gaminti jos pradėjo savo virtuvėse, įskaitat  super toning kūno aliejų, kurį Clara sumaišė/sukūrė būdama jaunesnė nei18 metų, kaip Balance įmonės dalininkė, kai Topshop užsisakė iš jų 200 vnt. skin brightening kūno švetiklių. Tai lėmė jų atidarymą "pop-up shop" Londone Oxford street ir tai buvo vieta, kur jos buvo pastebėtos prekybininkų taip pat britų "Vogue". Per metus jų priemonės buvo pardavinėjamos visoje Jungtinėje Karalystėje, turėjo platintoją Danijoje ir prie jų prisijungė Sian Jones, kuri finansavo jų mažmeninę prekybą ir perdavė savo aromaterapinę patirtį bran'dui. Visos kartu merginos metė iššukį stoti už natūralų grožį Jungtinėje Karalystėje ir sukūrė produktus, kurių nebūtų buvę įmanoma sukurt prieš 5 metus.
Patirtis. Gavau tubelę, kurios tūris 15 ml. Pakuotė tvarkinga, balta su mėlynais užrašais. Kiekviena linija turi savo spalva, mėlynos spalvos produktrai vadinasi Collagen Boost. Collagen Boost - tai linija, kurios produktai pripildyti unikaliu peptidų kompleksu, kuris glotnina, stiprina ir didina kolageno kiekį, apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo. 
Kremas baltas, labai smagiai tepasi ant odos, kol nesusigeria, skaniai kvepia. Lengvas, nekimšo porų. Neerzino odos, greitai ir lengvai įsigeria. Mano oda šiuo mišri į sausumą, man trūksta iš jo drėkinimo. Manau, jog jis skirtas labiau riebiai odai, mano odą matizuoja. Pastebimo poveikio nematau, tačiau didelis pliusas, jog nekemša porų. Patinka, jog kremas 99 % natūralus. Atidarius galioja 6 mėn. 
Gamintojas sako. Ką kremas daro?
- skatina natūralią kolageno gamybą.
- mažina smulkias raukšleles.
- apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo.
- drėkina sausą odą.
- ramina jautrią odą.
Kodėl tau jo reikia?
Brandžiai odai: Įrodyta, jog sudėtyje esantis peptidų kompleksas pagerina odos gebėjimą gaminti kolageną. Skirtas tam, jog sumažintų esamas raukšleles ir prevenciškai veiktų prieš senėjimo požymius.
Juatriai odai: Alijošius ir erškėtuogių aliejus ramina sudirgintą odą.
Normaliai odai: Gervuogių lapų ekstraktas apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio ir prišlaikinio senėjimo.
Sausai odai: Hialurono rūgštis suteikia odai pilnumo/putlumo ir glotnumo, amino rūgštys prisideda prie greitesnio ląstelių atsinaujinimo.

Ar kartočiau? Nebent vasarą, šiuo metu man trūksta drėkinimo.
Ar rekomenduočiau? Taip, smagus kremas.

20160105_221917~2

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą