2016 m. rugpjūčio 20 d., šeštadienis

Sebamed Clear Face drėkinamasis gelis

Sukau, sukau ratus parduotuvėse, interneto parduotuvėse ir niekaip nenusprendžiau, ką pirkt, kai mėginukai baiginėjosi. Turiu pasakyt, kad man nusipirkt priemonę labai sunku, tai kaina netinka, tai sudėtį pažiūrėjus tas ir anas netinka, tai per daug visko lentynose, tai nėra ką pirkti. Bet jei priemonės reik, vadinasi,  kažką pirkti reikia. 
Ir nusipirkau, kai parduotuvėje, beje Maximoje, užkliuvo akis už ne vieną tubelę išnaudoto, pamėgto Sebamed Clear Face gelio. Na, jau vien pavadinimas daug ką pasako Sebamed švaraus veido gelis :))
Gelio pakuotė paprasta balta, primityvi sakyčiau, išspaudžiama. Patogu, taip gelis išspjaudomas iki galo, kai baiginėjasi. Gelis visiškai skaidrus, skalsus, bekvapis, lengvas. Tepant atgaivina odą, todėl vasarą mėgstu jį įtapšnot. Kol nesusigeria jaučiasi lipnumas, todėl ryte reikia daugiau laiko, jei žadat tept makiažą. Aš jo rytais nenaudojau, vasarą ryte išvis nemėgstu kremų. 
Gelis visiškai nedirgina odos, nekemša porų. Vasaros metu idealus variantas, žiemą man jo drėkinimo per mažai. Šiuo metu dar turiu nedidelį likutį, iki rugsėjo, manau, užteks. Pirkau gegužę su 40 % nuolaida kosmetikai, mokėjau 8,40 Eur. Riebiaodėms, manau, tai idealus variantas net žiemą.
Ryte oda sudrėkinta, graži, nuraminta.
Aiški ir trumpa sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis leaf juice, Propylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Sodium Carbomer, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol
Gamintojas teigia, jog šis gelis apsaugo nuo spuogų, inkštirų ir dėmių (na, apsaugot neapsaugo, bet neprisideda prie jų atsiradimo). 
Priemonė yra dermatologinė. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis ir alavijas suteikia odai daug dregmės, Alantoinas ir pantenolis ramina odą, daro ją švelnią ir elastinga. Gelį oda puikiai toleruoja. Be aliejų, emulsiklių, dažiklių, bekvapis.
Kompanija susikūrė 1983 m. Dabar ji prekiauja visame pasaulyje, jų apyvarta siekia 100 milijoų eurų. Šiuo metu SEBAPHARMA dirba apie 200 darbuotojų. Dėka savo garsaus ženklo bendrovė sėkmingai veikia kaip kompetetinga, naujoviška ir į kokybę orentuota įmone iki šiol. Sebamed atstovauja kaip viena lyderiaujančių ženklų medicinoje, kurios pH 5,5 (normalios odos paviršiuje rūgštingumo laipsnis, t.y. odos pH (rūgštingumo matas) siekia 5,5 (neutralus pH - 7,0) info iš čia). Visų Sebamed priemonių sudėtyje yra aukštos kokybės ingredientai, kurie valo ir maitina odą neardant natūralios odos rūgšties apsaugos. Padaryta daugiau nei 120 mokslinių tyrimų testuojant priemones, kurie parodė, jog visi Sebamed produktai labai efektyvūs ir labai gerai toleruojami odos, ir tai patvirtina, jog jie tikrai tinka jautriai ir problematiškai odai.

.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą