2016 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

Sensilis Ritual Care švelnios prausiamosios putos

Atostogos baigės, vėl galima pradėt galvot apie naujus įrašus. Net 7 diena kaip einu darban, bet labai sunku, ypač pagalvojus, jog rugpjūtį dar laukia savaitė atostogų, o paskui non stop dirbti dirbti dirbti. Išsimušiau, nemaniau, jog taip bus. Naivuolė :))
Kadangi prausiklis į pabaigą, nuomonė aiški, reikia ją išdėstyti viešai.
Man labai patinka pakuotė, graži, prabangi, labai patogi naudot (su pompa).
Galvojau, jog naudoju prausiklį, pasirodo putas :) Konsistencija tikrai visiškai neprimena putų, tai dabar ieškodama informacijos mane labai nustebimo, jog pasirodo naudoju putas. o putom pavadinta todėl, kad užteptos ant drėgnos odos, pavirsta švelniomis putomis. Na, o kuris prausiklis nesuputoja :)) Rūgštinis nebent, Prausiklis smagios konsistencijos, švelniai rūžavos spalvos, su perlamutru. Sakyčiau sitpriai parfumuotas, kvapas intensyvus. Prausiantis atrodo, jog vien tas kvapas sudirgins odą, nors realiai to nėra.  
Naudojimas labai paprastas, kaip ir visų prausiklių. Įmasažuoti į odą ir nuplauti šiltu vandeniu. Iš pradžių nuprausdavau tiesiog ranka, vėliau įsigijau kempinėlę, kad švariau nusiprausčiau. 
Makiažą prausia gerai, nedirgina odos, naudoju, manau, pakankamai ilgai, ir galiu pasakyt, kad odos neišsausino. Kartais ir kremo netepdavau per tinginį, bet odos netraukdavo. Pagraužia akis, jei patenka.
Gamintojas sako, jog prausiklis pašalina makiažą ir prausia odą be džiovinimo, putos patekusios ant drėgnos odos pavirsta švelniomis putomis. Sudėtyje esantis mimozos ekstraktas, kuris mažina paraudimus ir raminančiai veikia odą, tinka net pačiai jautriausiai odai, bambuko ekstraktas skatina ląstelių atsinaujinimą.
Apie Sensilis filosofiją. Mes tikime, kad pats didžiausias grožis ateina iš pačios gamtos. Tai yra natūralu, todėl tai yra unikalu. Autentiška. Neapsimestina. Gamta yra mūsų esmė, mūsų įkvėpimas.  Todėl mūsų produktai yra tikri ir autentiški kaip gamta. Įkvėpti ir pagaminti iš natūralių ingredientų, tokių kaip ginkmedis, chrizantema, goji uogos, lotuso gėle, sviestmedžiu, pasiflora.
Tai todėl kiekvienas produktas sudėtyje neturi:
parabenų (išskyrus kai kurias dekoratyvines priemones),
mineralinių aliejų,
gyvūninės kilmės ingredientų (išskyrus kai kurias dekoratyvines priemones),
sodium laurylsulfate (dirgina odą, kemša poras, gali pabloginti problematiškos odos būklę, netinka jautriai odai).
Virš 40 metų skirta moksliniam tyrimams ir vystymui naujoviškoms formulėms, produktams su natūraliais ingredientais ir laikantis griežtų farmacijos reikalavimų.
Sensilis yra įsipareigojusi saugoti aplinką, todėl naudoja natūralius ir gamtai draugiškus - ekologiškus ingredientus.  Produktai yra draugiški aplinkai, nes jų pakuotės yra skirtos perdirbimui. Turi Ecocert sertifikatą.

Visumoj nieko prieš jį neturiu, patinka, naudoju, negalvoju, kaip čia greičiau baigt. Bet tai ne tai, ką norėčiau kartot :)

.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą